Verzending

Bezorging binnen Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden

Al onze producten worden binnen Nederland bezorgd via Packs. Per bestelling rekenen wij € 15,- verzend- en verpakkingskosten tot 10 kilogram. Boven € 350,- vrij van verzending. Uw bestelling wordt altijd gekoeld geleverd, hiervoor zijn ice-packs in het pakket geplaatst. Alles wordt bovendien in een Paper-Cooler doos verpakt waardoor het goed op temperatuur blijft. Bovenstaande leveringsvoorwaarden gelden voor de gerookte producten besteld voor 23.59 uur. Alle bestellingen die geplaatst worden tot 12uur, worden dezelfde dag nog verzonden, mits op voorraad. Onze kaviaar wordt wekelijks geproduceerd en na productiedatum 2 maanden houdbaar.

Vertraging

Uit ervaring weten wij dat 97% van de pakketten de volgende werkdag geleverd worden maar helaas komt het soms toch voor dat uw pakket vertraagd is. Zodra de pakketten zijn verzonden vanaf ons adres winkel hebben wij geen invloed meer op de bezorging, dit is dan volledig in handen van Packs. Wij willen u daarom vragen om pakketten tijdig te bestellen wanneer u deze voor een belangrijke gelegenheid nodig heeft. Na levering gelieve de producten meteen in de koeling te plaatsen.

Track en trace

Vanuit Packs ontvangt u een email als het pakket in het sorteerproces zit. In deze e-mail staat en track en tracé code en het verwachte bezorgmoment.