Rondleiding bij De Steurhoeve Caviar

Maak kennis met ons en onze steuren. Met een gezelschap vanaf 10 personen kunt u deelnemen aan een rondleiding naar onze steurkwekerij. Wij werken hier duurzaam aan een exclusief product, de kaviaar. U wordt rondgeleid door ons bedrijf en komt te weten hoe leven de vissen, het kweekproces, de waterzuivering en het verwerkingsproces van de steur tot kaviaar.

Ontvangst met een korte uitleg over het gehele proces, aansluitend een rondleiding door de kwekerij en als afsluiting een proeverij met kaviaar.

Als u geïnteresseerd bent, kunt u ons een mail sturen of onderstaande formulier invullen.

Of mail naar info@kaviaarkopen.nl.

Rondleiding met proeverij

€ 32,50 p/p. (1 tot 1,5 uur)

  • Maak kennis met ons bedrijf
  • Leer alles over onze steuren

  • Proeverij met kaviaar

Aanmelden voor een rondleiding

De Steurhoeve kaviaar

De kaviaar is afkomstig van onze eigen vissen, die hier geboren zijn. De steuren worden langzaam groot gebracht met het beste voer om de kaviaar zijn goede smaak te laten krijgen. Hoe ouder een steur wordt, hoe waardevoller, groter en smaakvoller de kaviaarkorrel is.

Wij produceren wekelijks de kaviaar om een jonge, verse kaviaar te leveren. Tijdens het verpakkingsproces wordt de kaviaar al verpakt in een klein of consumenten verpakking, om her- verpakken te voorkomen. Tijdens het kweekproces wordt geen gebruik gemaakt van antibiotica, om de kaviaar zo puur mogelijk te houden.