Kaviaar
voor horeca.

Kaviaar voor restaurants
en hotels

Kaviaar staat bekend als het toppunt van culinaire luxe en vormt een prestigieuze aanvulling op het aanbod van elk verfijnd restaurant. Gewonnen uit steur en beroemd om zijn subtiele smaak en delicate textuur, zorgt kaviaar voor een ongeëvenaarde smaakbeleving. In de gastronomie wordt deze kostbaarheid vaak geserveerd als voorgerecht of als verfijnd accent bij hoofdgerechten. De bereiding is divers: het kan puur genoten worden, maar ook in combinatie met blini’s, crème fraîche, of een hint van citrus. De zeldzaamheid en het ambachtelijke productieproces van kaviaar benadrukken de luxe en kwaliteit op de menukaart, perfect voor gasten die een verfijnde smaak koesteren.

Kaviaar voor horeca en restaurants
Kaviaar voor horeca en restaurants

Onze kaviaar tilt de ervaring naar een hoger niveau

Kaviaar voegt een exclusief element toe aan het menu dat de perceptie van luxe en verfijning in een horeca-gelegenheid versterkt. Het serveren van kaviaar kan een restaurant onderscheiden van concurrenten, wat aantrekkelijk is voor gasten die op zoek zijn naar een unieke en luxe eetervaring. Kaviaar biedt chefs de mogelijkheid om creatief te zijn met hun gerechten, of het nu gaat om klassieke combinaties met blini’s en crème fraîche of innovatieve fusiongerechten. Deze veelzijdigheid maakt het mogelijk om een breed scala aan menu-opties te ontwikkelen die kaviaar bevatten, waardoor het menu aantrekkelijk blijft voor een divers klantenbestand.

Het aanbod van De Steurhoeve Caviar voor horeca

Sinds eind 2017 produceren wij het zwarte goud. Echter gaan we verder dan alleen de kaviaar. Maak kennis met de verse steur, warm of koud gerookte filet. De buik wordt een bitterbal en saus of bouillon van de graat. Tijdens de kweek gebruiken we geen antibiotica, het voer is GMO vrij, zodat de smaak zo puur mogelijk is. De kaviaar wordt licht gezouten. Op de Viswijzer staat de Nederlands geproduceerde steur en kaviaar als oké, een duurzaam productie proces van ‘ei tot ei’.

Waarom kiezen voor de Steurhoeve Caviar?

Bij de Steurhoeve profiteer je van hoge kwaliteit kaviaar. Als eigenaar van een horecagelegenheid kun je profiteren van speciale prijzen en hoeveelheden. Je kunt een account maken om gebruik te maken van de horecaprijzen. Ook kun je kiezen om de kaviaar uit te brengen onder private label. Heeft u vragen over de voordelen van een horeca-account? Neem gerust contact met ons op via 06-12099530 of stuur een e-mail naar info@kaviaarkopen.nl.

Kaviaar, simpel online bestellen

Klik op onderstaande knop en maak snel en eenvoudig een account aan. Na registratie kunt u onze exclusieve kaviaar bestellen. Geniet van het gemak van online winkelen en laat onze topkwaliteit kaviaar thuisbezorgen.